journey-vychazi-v-kolekci-se-starymi-hity
Novinka Journey vychází v kolekci se starými hity

Journey vychází v kolekci se starými hity

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 6. 2012 12:13 1
Reklama

Poutavá adventura Journey se brzy dočká sběratelské edice. Zpozornět by tak měli především ti, kteří o hře od Thatgamecompany již mnoho slyšeli, ale zatím nenašli odvahu nebo důvod tento originální kus herního softwaru v okrových barvách koupit.

Možná, že sběratelská edice, představená v aktuálním čísle Official Playstation magazínu, je definitivně přesvědčí. Krom základní verze Journey v ní totiž najdou také straší hru flOw z roku 2006 a její tři roky staré pokračování Flower. Balíček dále obsáhne několik blíže nespecifikovaných mini-her, soundtracky, dokument o Thatgamecompany a zkušební předplatné nové platformy Playstation Plus, která dokáže kombinovat hry mezi Vitou a velkou konzolí. Například skrz ně ukládá pozice.

Journey vyšlo letos v březnu a jak v cizině, tak na Hrej si hra vysloužila pochvalná hodnocení. I proto se na PSN stala nejrychleji prodávanou digitální hrou historie v oblastech Evropa a Severní AMerika, když předčila i mnohé klasické AAA kusy.

Sběratelská edice vychází v Severní Americe 28. srpna a bude stát třicet dolarů. K dostání tam bude jak v digitální tak v retailové formě na disku v kamenných obchodech. Podrobnosti o launchi v dalších regionech prý přinese studio později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama