electronic-arts-chce-mit-ve-vsem-navrch
Novinka Electronic Arts chce mít ve všem navrch

Electronic Arts chce mít ve všem navrch

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 6. 2012 07:56 3
Reklama

Smělé cíle si stanovilo vydavatelství Electronic Arts. Jeden z největších herních producentů na světě chce vyrábět pouze hry, které budou na hodnotitelském serveru Metacritics dostávat samé devadesátky. To znamená, že budou hodnoceny v superlativech.

Podle všeho toho EA nechce dosáhnout uplácením recenzentů, ale kvalitou práce. Tvrdí to alespoň David DeMartini, viceprezident digitálního obchodu Origin, který EA provozuje. "Ať už jde o hry nebo servisní služby, nastavili jsme si laťku hodně vysoko. Chceme být 90 plus ve všem, co děláme. Origin na této úrovni ještě není, ale brzo bude," říká DeMartini

Electronic Arts chce mít ve všem navrch
i Zdroj: Hrej.cz

Origin má v současnosti asi dvanáct milionů (ne)vynucených uživatelů a spolupracuje s padesáti vydavatelskými partnery. Electronic Arts připouští, že možná neroste tak rychle, jak se lidem slibovalo a že se konkurenčnímu Steamu přibližuje pomaleji, momentálně je však EA s progresem Originu spokojeno.

Roční příjmy obchodu se pohybují kolem hranice 150 milionů dolarů, což je ve srovnání s prvním rokem provozu pokrok o čtyři sta procent. Alespoň po finanční stránce tedy Origin opravdu grandiózně roste. Bude růst i kvalita samotných her od Electronic Arts?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama