2k-czech-shaneji-nove-vyvojare
Novinka 2K Czech shánějí nové vývojáře

2K Czech shánějí nové vývojáře

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 6. 2012 16:48
Reklama

Jedenáct nových pracovních příležitostí nabízí česká pobočka 2K Games, bývalé Illusion Softworks podepsané pod akcí Mafia. Inzerát se objevil na oficiálních stránkách společnosti.

2K Czech poptávají pozice, jenž by samy o sobě mohly vytvořit tým schopný produkce nějaké velké příběhové hry. Možná i té s otevřeným světem, který byl ostatně zmíněn již v prvním inzerátu z letošního ledna.

Dnes 2K Czech požaduje tyto pozice: Systems Designer, Lead Mission Designer, 2x System Engineer, Tool Programmer, Game Designer, Senior Rendering Engineer, Senior Character Artist, Senior Animator, Senior 3D Environment Artist a Online Programmer.

Studio vyžaduje zkušenosti s aktuálními platformami PC, PS3 a X360. Nikde se nehovoří o nových systémech či platformách budoucnosti, pravděpodobně tedy nový projekt nebude next-gen. Naproti tomu se v inzerátu míhají zmínky o sociálním prostředí a mobilních platformách, například iOS. Bude třetí Mafia skutečně multiplatformní, anebo Češi chystají nějaký menší titul?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama