vladnete-trpaslikum-v-game-of-dwarves
Novinka Vládněte trpaslíkům v Game of Dwarves

Vládněte trpaslíkům v Game of Dwarves

Marek Švrkala

Marek Švrkala

10. 6. 2012 18:54
Reklama

Trpaslíci patří k nejpopulárnějším hrdinům fantasy ság, přesto si jen málokdy získají hlavní roli v počítačových hrách. To se rozhodla změnit společnost Paradox Interactive, která ve spolupráci se švédským studiem Zeal Game chystá strategii A Game of Dwarves. V ní se se skupinou trpaslíků pokusíte znovu vydobýt jejich zašlou slávu.

Ocitnete se tak v podzemí, kde v single-playerové kampani postupně budete rozšiřovat území, jemuž trpaslíci vládnou. V náhodně generovaných mapách musíte budovat různé stavby a určovat, co budete vyvíjet. Přestože jsou trpaslíci vesměs mírumilovní, vaše počínání se neobejde bez soubojů. Proti nepřátelům můžete buď vytrénovat speciální vojáky (stejně jako jiná povolání), nebo na ně připravit pasti a opevnění. Každopádně vás čeká boj s různými příšerami, které jsou inspirované jak světem J. R. R. Tolkiena, tak horory H. P. Lovecrafta.

Vedle známých fantasy námětů se těšíme také na vtipy, jež u trpaslíků nesmí chybět. Hratelnost zatím má mnoho otazníků, je ale dost času, aby je tvůrci vysvětlili. A Game of Dwarves vyjde exkluzivně na PC v zimě tohoto roku. Přikládáme trailer z E3, na Hrej TV pak naleznete i starší videa:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama