v-south-parku-pujde-s-kinectem-nadavat
Novinka V South Parku půjde s Kinectem nadávat

V South Parku půjde s Kinectem nadávat

Marek Švrkala

Marek Švrkala

6. 6. 2012 15:48
Reklama

South Park: The Stick of Truth je dalším titulem, který bude podporovat Kinect. Ne, nebudete muset před obrazovkou poskakovat nebo máchat rukama, abyste ovládali svou postavičku. Hra naopak využije hlasové pokyny, a to celkem zajímavou formou. Postavám, k nimž se jako nový obyvatel městečka připojíte, totiž budete moci nadávat. Cartman a další si ale samozřejmě nic nenechají líbít a patřičně zareagují. Vedle nadávek pak hlasem můžete spustit i některé útoky.

Majitelé Xboxu 360 budou mít oproti hráčům South Parku na jiných platformách ještě další výhodu – první tři chystané stahovatelné balíčky totiž získají jako první díky časové exkluzivitě, kterou si Microsoft zajistil. DLC mají přinést „samostatná dobrodružství, která se odehrají na dosud neznámých místech.“

Odhalen byl rovněž bonus k předobjednávkám, jímž je na Xboxu 360 kostým superhrdiny, speciální útok a dýka Cthulhu. Bonusy na podobné úrovni získají i ti, co si předobjednají verze pro PC nebo konzoli PlayStation 3. South Park: The Stick of Truth u nás pravděpodobně vyjde 8. března příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama