sony-odmenuje-sve-premiove-cleny
Novinka Sony odměňuje své prémiové členy

Sony odměňuje své prémiové členy

Maggot

Maggot

5. 6. 2012 13:31
Reklama

Sony odměňuje své hráče. A začíná přestavbou konceptu své prémiové služby PlayStation Plus, pro níž připravuje několik novinek, které se nakonec projeví i v Evropě. Od šestého června si členové klubu budou moci zdarma stáhnout a hrát 10 her. Nabídka se pak bude měnit každý měsíc po třech titulech, přičemž Sony dodává, že ať už se stanete Premium členy kdykoliv, vždy na vás bude čekat minimálně 8 her, kompletně zdarma.

Každý měsíc pak bude vyhlášená jedna konkrétní hra, jako maskot měsíce. Pro tento měsíc je to Virtua Fighter 5: Final Showdown. Zbylých 6 her bude následujících: Warhammer 40,000: Space Marine; Chime Super Deluxe; Darksiders; Renegade Ops; Outland a Oddworld: Stranger's Wrath HD.

Dalším dárkem jest jedna prémiová hra, kterou si budete moci stáhnout, pakliže se v následujících 52 týdnech stanete členy. Na výběr máte z inFamous 2, Motorstorm: Apocalypse a LittleBigPlanet 2. Součástí speciální nabídky pak bude i celá řada nezávislých titulů a menších her, které si budete moci stáhnout z archivu. To je slušná nabídka, co myslíte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama