novy-rayman-zabavi-5-hracu-najednou
Novinka Nový Rayman zabaví 5 hráčů najednou

Nový Rayman zabaví 5 hráčů najednou

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 6. 2012 23:41
Reklama

Jedním z dosavadních vrcholů letošního ročníku E3 bylo představení arkády Rayman Legends pro Nintendo Wii U. Pokračování Rayman Origins se opět zaměří hlavně na kooperaci, která bude ještě zvýrazněna díky bohatým možnostem ovládání chystané konzole Nintenda.

„Sedli jsme si s Michaelem Ancelem a přemýšleli, jak můžeme pro Raymana použít Wii U GamePad,“ začal svou prezentaci v rámci konference Ubisoftu Michael Micholic. Manažer vývoje Rayman Legends pak dokázal, že tvůrci potenciál GamePadu, jak se nově jmenuje tablet k Wii U, využili naplno.

Speciálně pro tento dotykový ovladač je určena postavička létajícího blázínka Murphyho, kterou můžete snadno přesunovat po obrazovce táhnutím prstu. Murphy také slouží jako podpůrná figurka pro všechny ostatní, když díky pohybovým senzorům ovladače snadno otáčí jednou z překážek. V nápaditých plošinkových levelech bude moci kooperovat až pětice hráčů najednou, takže se na společné akce s přáteli bude hodit i včera oznámený Pro Controller a starší ovladače Wiimote.

Hra vedle skvělých plošinkových hrátek láká i kouzelným kresleným světem, který doslova září barvami. Základem je boční 2D pohled, svět je ale vytvořen ve 3D. Určitě si jej užijeme na Wii U, Ubisoft se totiž zatím zmínil pouze o verzi pro tuto konzoli.  Rayman Legends by měl být jedním z jejích startovních titulů. Očekáváme ale, že se v upravené podobě později objeví i na dalších platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama