line-up-3dska-rozsirila-rada-novych-titulu
Novinka Line-up 3DSka rozšířila řada nových titulů

Line-up 3DSka rozšířila řada nových titulů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

5. 6. 2012 18:33
Reklama

Tisková konference Nintenda, která před chvílí proběhla na E3, se z velké části věnovala konzoli Wii U, menší prostor pak dostal aktuální handheld 3DS. Nintendo pro něj chystá trojici first-party titulů, přičemž další kousky připravují i ostatní společnosti. Začněme novými hrami přímo od Nintenda.

New Super Mario Bros. 2 vyjde z klasické hratelnosti prvního dílu pro DS s jednou hlavní změnou, kterou jsou mince – ano, všude kolem Maria svítí zlaté dukáty. Čehokoli se Mario dotkne, to se promění ve zlato. Vydání blyštivé plošinovky je pro severoamerický kontinent naplánováno na 19. srpna.

Paper Mario: Sticker je dalším pokračováním nápadite odbočky s papírovými kulisami. Hlavním vylepšením oproti předchozím dílům série jsou samolepky. Ty Mario může sbírat v herním světě a následně používat v útoku i obraně. Tento turn-based strategický mechanismus vypadá podle prvního videa celkem zajímavě, do hry přinese větší hloubku. Paper Mario v Americe vyjde před Vánocemi.

Luigi's Mansion 2 staví do hlavní role Mariova menšího brášku – Luigiho. Ten se v duchovním nástupci stejnojmenné hry z konzole GameCube s baterkou vydá do strašidelných vil, kde bude chytat duchy do speciálního vysavače. Nintendo přislíbilo také různé puzzlíky a využití 3D efektů. Dobrodružství Luigiho se na americký trh rovněž dostane před Vánocemi, zpoždění v Evropě stejně jako u dalších titulů neočekáváme.

Tituly od third-party vývojářů zatím Nintendo oznámilo jen telegraficky. Hráči se mohou těšit na Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, Disney Epic Mickey: Power of Illusion, Scribblenauts Unlimited, Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance a Lego City Undercover. Představení dalších kousků proběhne ve čtvrtek ve 3 hodiny ráno na speciální předváděcí akci. Informace o novinkách a podrobnosti o již oznámených hrách vám samozřejmě přineseme v našem E3 speciálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama