studio-signal-chysta-obri-souboje-bohu
Novinka Studio Signal chystá obří souboje bohů

Studio Signal chystá obří souboje bohů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

4. 6. 2012 18:38
Reklama

Na konferenci Microsoftu bylo představeno také několik úplně nových titulů. Jedním z nich je akční RPG Ascend: New Gods od vývojářského týmu Signal Studios, který se zapsal do srdcí mnoha hráčů úspěšnou strategií Toy Soldiers. Nejnovější projekt tohoto týmu se podle dojmů z prvního traileru jednoznačně zaměřuje na souboje obřích fantasy hrdinů.

Hlavními soupeři budou tři bohové – bůh světla, bůh tmy a bůh prázdnoty. Odvěcí rivalové spolu na konci nadvlády titánů bojují o to, kdo z nich ovládne svět. Každý z bohů si vyvolí své šampiony a jedním z nich se jako příslušník rasy Caosů stanete vy. Hrdinu si budete moci upravit k obrazu svému tak, aby vám vyhovoval jeho vzhled i zbraně a brnění.

Další vybavení a schopností pak načerpáte při průchodu herním světem, kde v single-playerové kampaní díky takzvanému paralelnímu multiplayeru sítě Xbox Live narazíte i na jiné hráče. Nejde ale o klasickou kooperaci – další hráče totiž ovlivníte pouze uvidíte a vzdáleně je můžete ovlivnit sesláním různých kouzel. Více informací se jistě dozvíme v průběhu výstavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama