microsoft-ukazal-technologii-smartglass
Novinka Microsoft ukázal technologii SmartGlass

Microsoft ukázal technologii SmartGlass

Maggot

Maggot

4. 6. 2012 18:02
Reklama

Yusuf Mehdi - jméno, které na konferenci Microsoftu přineslo spoustu "důležitých" novinek. Důležitých zejména pro obyvatele USA a Velké Británie. Co více, ačkoliv si z přívalu nových služeb, jako jsou video kanály HBO Go, BBC, Nickelodeon, Paramount Pictures, či Machinima, užijeme jen absolutní minimum, i na našince se dostane několik příjemných novinek.

Microsoft v první řadě spouští službu Xbox Music, která doplní stávající nabídku filmů a seriálu tisíci oficiálních skladeb, které budete moci poslouchat nejenom na Xboxu 360, ale také na ostatních Windows zařízeních, jako jsou telefony a tablety. Díky nové funkci zvané Xbox SmartGlass bude možné sdílet sdílet hudební a videomateriál mezi jednotlivými přístroji.

Krom toho ale váš tablet či telefon poslouží jako zdroj dodatečných informací, jako další ovládací prvek, podobně jako ovládací tablet u konzole Wii U od Nintenda. Viděli jsme například ukázku Halo 4, kdy jste na velké konzoli hráli a na tabletu vám běžely dodatečné informace o zbraních, nepřátelích, či herním prostředí.

Díky možnosti ovládat konzoli Kinectem, telefonem, tabletem či jiným zařízením s cejchem Windows, si vývojáři dovolili do Xboxu 360 začlenit i prohlížeč Internet Explorer, který bude dostupný za několik týdnů. Dále se sluší dodat, že Kinect obdrží podporu dalších 12 jazyků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama