robotoki-predstavuje-human-element
Novinka Robotoki představuje Human Element

Robotoki představuje Human Element

Maggot

Maggot

2. 6. 2012 09:45
Reklama

Robert Bowling byl jedním z klíčových vývojářů značky Call of Duty: Modern Warfare, kterou, jakožto zaměstnanec studia Infinity Ward, podporoval od jejího vzniku jako komunitní manažer. Před nedávnem ovšem brány IW opustil po několika neshodách a založil vlastní studio, kterému říká Robotoki. Jak nyní Robert odhalil, jeho vlastní hra se bude jmenovat Human Element.

Jak nejspíš čekáte, půjde o akci. A ne ledajakou, půjde o zombie akci se silným zaměřením na lidskou morálku! Titul si klade za cíl představit hráčům opravdový strach, který perfektně formuje lidské myšlení. "Největší silou zombie je právě strach, který v nás vyvolávají, ten bezdůvodný strach," řekl Bowling pro magazín Game Informer.

Hlavní odlišností hry bude tvorba a charakter jednotlivých postav. Vybrat si totiž musíte ze tří hlavních tříd, plíživé, akční a inteligentní. Každá z nich se pak zaměřuje na odlišný druh přežití. Buďto budete hrát sám, s partnerem, případně s malým dítětem a je jenom na vás, jakým způsobem si v krušných časech poradíte. Hra vyjde na novou generaci konzolí, PC a tabletů až v roce 2015, tudíž berte tyto informace jako opravdu malý předkrm.

Robotoki představuje Human Element
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama