dark-souls-nakonec-vyjde-i-na-steamu
Novinka Dark Souls nakonec vyjde i na Steamu

Dark Souls nakonec vyjde i na Steamu

Erik Omar

Erik Omar

31. 5. 2012 12:03
Reklama

Po tom co bylo opravdu výborné a nekonvenční RPG Dark Souls oznámeno pro PC (doposud vyšlo pouze na X360 a PS3), zvedla se vlna nevole. Ne snad vůči snaze vydat hru pro počítače, to vůbec ne. Ony naštvané reakce směřovaly jinam a sice k vydavatelem zvolenému způsobu digitální distribuce. Namco Bandai totiž plánoval využít služeb nepopulárního kanálu Games for Windows Live. Ihned po zveřejnění této informace se začaly houfně podepisovat petice s jediným cílem, dostat Dark Souls i na Steam. Nyní můžeme s jistotou říct, že signatáři uspěli.

Vydavatel oficiálně potvrdil Steam jako další místo, kde si hráči mohou 24. srpna vyzvednout svou digitální kopii Dark Souls.

Jak jsme vás informovali již dřív, PC verze s podtitulem Prepare to Die nabídne (snad) slušnou porci exkluzivního obsahu. Jak bývá zvykem, i v tomto případě je slovíčko "exkluzivní" značně zavádějící, jelikož stejný bonusový obsah se kolem Vánoc zpřístupní i hráčům konzolových verzí. Ti už však budou muset své účty odlehčit o 14,99 dolarů, respektive 1200 MS bodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama