nasi-bez-uspechu-nemci-mistry-evropy
Novinka Naši bez úspěchu, Němci mistry Evropy

Naši bez úspěchu, Němci mistry Evropy

Erik Omar

Erik Omar

31. 5. 2012 14:15
Reklama

V EA Sports s oblibou simulují nadcházející velké fotbalové matche ve hře FIFA a snaží se tak předpovídat výsledky. Kdyby si podle jejich predikcí měl člověk vsadit, nejspíš by byl v plusu. FIFA totiž doposud tipovala správné výsledky s přesností chobotnice Paula.

Nyní se borci z EA Sports pustili do simulace celého závěrečného turnaje EURO 2012, který je toužebně očekáván celou Evropou a vypukne již příští týden v Polsku a na Ukrajině. Teď se asi ptáte, který tým to podle FIFA 12 vyhrál. Španělé? Italové? Nizozemci? Ani jedni, dámy a pánové, zlatými hochy prý budou Němci a to poté co projdou skupinou s maximálním bodovým ziskem a ve finále skolí vicemistry světa z Nizozemska výsledkem 2:1.

Co se týče naší reprezentace, nepodaří se splnit vytyčený cíl a postoupit ze skupiny. Dle simulace skončíme v Áčku na třetím místě pro prohře s Ruskem, výhře nad Řeckem a remíze s Polskem. Ale víte co? Fotbal je krásný v tom, že se jeho výsledky přesně předpovědět nedají, a tak nevěsme hlavy. Aktuální vítěz Ligy Mistrů Chelsea je živým důkazem takové fotbalové nevyzpytatelnosti. Stát se tedy může cokoliv. Pánům z EA vzkazujeme, aby se nedivili, až jim česká lví skvadra vytře zrak.

Kompletní výsledky simulace najdete na stránkách EA Sports.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama