cd-projekt-ohlasil-rpg-cyberpunk
Novinka CD Projekt ohlásil RPG Cyberpunk

CD Projekt ohlásil RPG Cyberpunk

Ondřej Švára

Ondřej Švára

30. 5. 2012 17:35
Reklama

Cyberpunk. Tak se jmenuje nová herní značka od polského CD Projektu, tvůrců Zaklínače. Zbrusu nové RPG jako vystřižené z Blade Runneru Poláci oznámili na vlastní tiskové konferenci vysílané v přímém přenosu.

CD Projekt ohlásil RPG Cyberpunk
i Zdroj: Hrej.cz

Cyberpunk bude futuristické dobrodružství, čerpající ze stolní hry Cyberpunk 2020. Autoři slibují "realistický a brutální" svět s pokřivenými hodnotami a morálkou, živenou dekadentně zhýralou společností.

Šéf CD Projektu Marcin Iwinski slíbil, že hra si po příběhové stránce vezme to nejlepší ze Zaklínače a že zápletka se bude vyvíjet značně nelineárně. Často se budete muset "osudově" rozhodovat na základě vlastního přesvědčení a dle toho se bude hra větvit.

Hráči se budou potulovat rozsáhlým a převážně ponurým světem skrz unikátně vytvořenou postavu napříč mnoha herními třídami. Ty mohou porodit jak nesmiřitelného zabijáka, tak i potulného přemýšlivého mnicha nebo fikaného zlodějíčka. V tomto ohledu celkem klasika. Po vzoru Deus Ex nebude nouze o kybernetické implantáty a progresivní arzenál zbraní.

Cyberpunk je ve vývoji minimálně rok a pracuje na něm veterán Michael Pondsmith (MechCommander 2, The Matrix Online, Crimson Skies), který v roce 1988 vytvořil samotnou Pen & Paper předlohu.

O platformách a datu vydání Cyberpunku zatím bohužel nic nevíme.


Live video from your Android device on Ustream

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama