zavody-mad-riders-odstartuji-30-kvetna
Novinka Závody Mad Riders odstartují 30. května

Závody Mad Riders odstartují 30. května

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 5. 2012 21:07
Reklama

Přestože studio Techland proslavila zombie akce Dead Island, tento polský tým se věnuje i dalším žánrům. Příkladem může být povedená závodní hra Nail´d, na níž se Techland nyní rozhodl navázat. Vytvořil tak off-roadové závody Mad Riders. Ty už jsou hotové, a tak se na Steamu a konzolových distribučních sítích Xbox Live a PlayStation Network objeví 30. května. Cena byla stanovena na 10 dolarů a 800 Microsoft bodů.

Hráči se mohou těšit na více než 45 exotických tratí, které budou plné různých zkratech a míst, kde je vhodné zrychlit. Využívání všech možností offroadových bugin a čtyřkolek bude klíčem k úspěchu ve třech multiplayerových módech, v nichž si zazávodí až 12 jezdců najednou. Závodníci se vedle bezchybné jízdy mají soustředit i na sbírání prstýnků a předvádění kaskadérských triků při skocích. Pokud za ně získají body, mohou použít speciální zrychlení. Závody tak přinesou množství arkádových prvků.

Otázkou po vydání Mad Riders zůstává, co dalšího polský Techland, který momentálně zaměstnává zhruba 160 vývojářů, kutí. S pokračováním úspěšného Dead Islandu se sice počítá, podle aktuálních spekulací jej ale vydavatelství Deep Silver možná nechá vytvořit některé jiné studio. Techland informaci nepotvrdil, ale ani nevyvrátil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama