zakon-gangu-vyjde-jako-velka-konzolovka
Novinka Zákon gangu vyjde jako velká konzolovka

Zákon gangu vyjde jako velká konzolovka

Ondřej Švára

Ondřej Švára

10. 5. 2012 12:26 3
Reklama

Možná, že z Prima Cool znáte motorkářský pořad Zákon gangu, v originále Sons of Anarchy. Pokud jste si jej oblíbili, vězte, že autor televizní předlohy Kurt Sutter už dlouho přemýšlí o herní adaptaci. A nyní se konečně rozhodnul. Hra Sons of Anarchy bude. Ale ne jako původně spekulovaná multiplayerová browserovka, nýbrž jako velký konzolový titul a to i za cenu, že jeho vývoj zabere více času. "Sešel jsem se s distributorem a shodli jsme se, že chceme udělat pořádnou hru na konzole a ne nějakou internetovou rychlokvašku s multiplayerem. Myslím, že je to tak správné," konstatoval Kurt Sutter.

Zákon gangu vyjde jako velká konzolovka
i Zdroj: Hrej.cz

Je otázkou, co ze hry nakonec vznikne. Jistý není ani žánr, ani rozsah, ani způsob podání hratelnosti. Sutter nyní vlastně jenom ví, že chce herní Sons of Anarchy udělat. A že by se hry neměly bát ani ženy. "Ženská s gamepadem v ruce? No co může být atraktivnějšího," tvrdí Sutter, ale těžko říct, jak má vlastně vypadat motorkářská hra, aby se jí dívky neštítily.

Pokud bude mít Sutter štěstí a neutopí v projektu příliš mnoho peněz, snad se Zákon gangu na konzolích objeví do dvou let. Přejme si, aby netrpěl nízkou kvalitou jako mnoho podobných licenčních titulů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama