sony-oznamuje-god-of-war-4
Novinka Sony oznamuje God of War 4

Sony oznamuje God of War 4

Erik Omar

Erik Omar

19. 4. 2012 08:05
Reklama

Update: Na PS blogu jsme se dočkali oficiálního oznámení God of War: Acension. Titul vyjde exkluzivně pro PS3 v průběhu příštího roku, konkrétní datum však prozrazeno nebylo.

Více informací se dozvíme již toto pondělí, na kdy Sony chystá živě streamované představení - pravděpodobně o hře uslyšíme plkat samotné vývojáře.

Původní zpráva: Dnes nás dle před týdnem zveřejněného obrázku čeká oficiální představení čtvrtého God of War. Sony ovšem předstihl obchodní řetězec Amazon a veřejné tajemství na svých stránkách prozradil s mírným předstihem.

Odkaz na kartu God of War Ascension, jak zní celý název hry, byl sice smazán, ale co se jednou dostane na internet, zůstane na internetu. Proto vám teď můžeme nabídnout první teaser, jenž toho vedle obrysů hlavního hrdiny Kratose v řetězech a nějakých těch mytologických nestvůr mnoho nepředvede, ale i tak dokáže fanoušky naladit na tu správnou vlnu. Spolu s první ukázkou samozřejmě unikl i boxart.

Regulérního zveřejnění materiálů uniklých přes internetový obchod bychom se měli dočkat v průběhu dnešního dne. Součástí oficiálního oznámení pak s největší pravděpodobností bude i konkrétní datum vydání; to dle Amazonu připadne na datum 31. prosince 2013.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama