chysta-se-konverze-maxe-paynea-pro-ios
Novinka Chystá se konverze Maxe Paynea pro iOS

Chystá se konverze Maxe Paynea pro iOS

Erik Omar

Erik Omar

16. 2. 2012 14:32
Reklama

Max Payne ve třetím pokračování (nový trailer čekejte v šest hodin večer) očividně zestárl, a tak by nebylo na škodu zahrát si jedničku, kde byl ještě mladý a alespoň na samém začátku hry plný elánu. Jenže, kdy mezi všemi těmi novinkami najít čas a několik let starou hru (2001) znovu rozjet? Odpověď je nasnadě: V MHD po cestě do školy/zaměstnání!

Podle serveru Xbigy Games se totiž chystá iOS verze prvního Maxe Paynea, přičemž zatím neoficiální zprávu údajně potvrdil zdroj ze samotného Rockstaru: „Ano – po vydání GTA III pro iOS a Android bude Max Payne naší další hrou pro mobilní zařízení. V nejbližší době hru oficiálně oznámíme spolu s datem vydání.“

Ona citace samozřejmě může být vycucaná z prsu, my se však přikláníme k její pravosti. GTA III pro mobilní zařízení mělo úspěch, a tak je vydání dalších hitovek téměř povinností. V případě, že by byla hra opravdu v plánu, můžeme ji s největší pravděpodobností čekat i na Android zařízeních.

Těšme se tedy na bullet-time do kapsy a doufejme, že hned po Maxovi budou následovat další GTA. Taková konverze San Andreas by byla bezesporu splněným snem pro mnohé z nás.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama