tisice-hracu-chteji-vedet-o-half-life-3
Novinka Tisíce hráčů chtějí vědět o Half-Life 3

Tisíce hráčů chtějí vědět o Half-Life 3

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 1. 2012 09:37 3
Reklama

Přiznejme si to zcela otevřeně – od vydání druhého dílu kultovní série Half-Life uteklo už hodně let a velká spousta hráčů podvědomě cítí, že je oznámení třetího dílu na spadnutí. Z Valve se ale neozývá zhola nic, veletrh E3 byl ze stran vývojářů ignorován a ani v rámci dalších akcí v průběhu roku se nic oficiálního o Half-Life 3 neobjevilo. Hráčům ale postupně dochází trpělivost.

Jedná se sice o ten podivný moment, kdy se fanoušci obecně staví do role „zaměstnavatele“ a chtějí odpovědi (typické chování fotbalových fans při krizi jejich oblíbeného týmu), na druhou stranu je ale současný stav pochopitelný. Half-Life patří k modlám žánru a návrat klasiky by byl vítanou změnou mezi všemi xtými díly novějších sérií. Za tímto účelem proto vznikla v diskuzích na Steamu petice, pod kterou se podepsalo už více než 10 000 15 000 hráčů. Co chtějí? Především zlepšit komunikaci mezi „nejstarší fandovskou základnou“ a společností Valve.

Hlavním záměrem není vyvolávat flame, ani kohokoliv urážet, hráči jen chtějí slyšet, zda se na vývoji série pokračuje, či nikoliv, a kdy případně ji mohou očekávat. Doufají, že tato akce vyvolá u Valve alespoň nějakou odezvu a část otázek bude v nejbližší době zodpovězena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama