modern-warfare-3-se-docka-prvniho-dlc
Novinka Modern Warfare 3 se dočká prvního DLC

Modern Warfare 3 se dočká prvního DLC

Erik Omar

Erik Omar

22. 12. 2011 13:17
Reklama

Aktualizováno: Robert Bowling ze studia Infinity Ward na svém Twitteru zveřejnil první obrázek z chystaného DLC. Jde o snímek z mapy Park, která bude součástí balíčku. Pravděpodobně se v ní podíváme do slavného Central Parku v New Yorku. Další info vývojáři uvolní v lednu a my vám jej pochopitelně přineseme v našem novinkovém servisu.

Původní zpráva: ​Call of Duty: Modern Warfare 3 se zkraje příštího roku, konkrétně 22. ledna, dočká prvního DLC. Skrze službu COD ELITE to oznámil šéf IW Robert Bowling. Bohužel zmíněné datum platí pouze pro majitele konzole Xbox 360, ostatní si budou muset počkat jeden měsíc navic. Důvodem je, jak už jistě víte, dohoda o časové exkluzivitě mezi vydavatelem Call of Duty a Microsoftem oznámená na E3 2010.

"Způsob, jakým tento rok děláme stahovatelný obsah, je zcela nový. Děláme více než jen mapy, ale i nové mise do Spec-Ops a další věci, které hráči nikdy předtím neviděli," snaží se nás o tom, že by snad CoD ještě mohlo někoho překvapit něčím novým, přesvědčit Bowling.

Šéf IW si dále pochvaluje fakt, že na stahovatelném obsahu pracují rovnou tři studia - vedle Infinity Ward to jsou ještě Sledgehammer Games a Raven Software. Konkrétní obsah DLC by měl být zveřejněn v nejbližších dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama