dalsi-dragon-age-se-inspiruje-u-skyrimu
Novinka Další Dragon Age se inspiruje u Skyrimu

Další Dragon Age se inspiruje u Skyrimu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

22. 12. 2011 16:33 9
Reklama

Druhý díl série Dragon Age vzbudil rozporuplné reakce. I ty přispěly k tomu, že se o dalším směřování série fantasy RPG vášnivě diskutuje jak mezi fanoušky, tak mezi samotnými vývojáři. V srpnu letošního roku chlapíci z Bioware hovořili o příběhu, boji a budování postavy, nyní promluvili o inspiraci, kterou může přinést konkurenční RPG The Elder Scrolls V: Skyrim.

„Další Dragon Age bude mít ty nejlepší herní prvky z předchozích dílů série, zároveň ale bude obsahovat věcí známé z jiných aktuálních her, jimž se povedlo navodit pocit otevřeného světa. Hodně testujeme Skyrim a líbí se nám. Bethesdu a její produkty obdivujeme,“ řekl spoluzakladatel Ray Muzyka z Bioware. A pak ještě doplnil: „Naším cílem je překvapit a potěšit naše fanoušky. Už se těšíme, až budeme moci odhalit, jaká budoucnost naši značku čeká.“

Vedle některých prvků od konkurence by další díl série Dragon Age (ať už řadový, nebo spin-off) mohl nabídnout multiplayer. S touto spekulací přišel zdroj blogu Kotaku, který tvrdí, že chystaná hra bude obsahovat multiplayerové arena souboje s draky. Vzhledem k aktuálnímu trendu, kdy velké firmy chtějí, aby každá hra měla multiplayer, rozhodně nelze tuto spekulaci přehlížet. Jak by se vám souboje s protihráči v Dragon Age zamlouvaly a co by si tato série měla vzít od Skyrimu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama