mass-effect-3-zna-sve-skladatele
Novinka Mass Effect 3 zná své skladatele

Mass Effect 3 zná své skladatele

Maggot

Maggot

20. 12. 2011 11:56 2
Reklama

Kdyby se něco přece jenom pokazilo a Mass Effect 3, akční hra na hrdiny a hrdinky, nějakou náhodou selhala, je veliká šance, že i když nebudete hrát hru, budete ji minimálně poslouchat. BioWare totiž odhalilo tým skladatelů, kteří připravují hudbu pro třetí díl. A rozhodně se máme na co těšit.

Hlavou stáda jest Clint Mansell, který se v poslední době zasloužil o soundtracky k filmům Černá labuť, Wrestler a Requiem za sen z roku 2000. Clintovi sekunduje Christopher Lennertz, který má s hudbou pro Mass Effect zkušenosti, jelikož připravil skladby pro DLC Overlord a Lair of the Shadow Broker. Krom toho ale vyhrál ocenění za hudbu složenou pro poslední Medal of Honor.

Druhá polovina týmu není o nic slabší, Cris Velasco totiž pracoval na zvukové složce pro brutální sérii God of War, navíc se podílel na hudbě i pro další DLC k Mass Effect 2. Posledním členem smečky je Sascha Dikicyan, známý díky tónům vytvořeným pro Tron: Evolution. Mass Effect 3 vychází v březnu příštího roku pro PC, PS3 a Xbox 360, chcete-li se naladit na obdobnou notu, zkuste něco od Clinta…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama