wiiu-se-kompletne-predstavi-jiz-v-lednu
Novinka WiiU se kompletně představí již v lednu

WiiU se kompletně představí již v lednu

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 12. 2011 12:47
Reklama

Na lednový veletrh CES v americkém Las Vegas se zřejmě horečně připravuje Nintendo. Podle spekulací serveru CNet totiž hodlá poprvé kompletně představit konzoli WiiU. Stalo by se tak s půlročním předstihem, protože původně bylo odhalení WiiU naplánováno až na E3 2012.

Nintendo dosud k WiiU předvedlo pouze revoluční ovladač v podobě tabletu, který má spolupracovat s konzolí úplně jinak, než je běžné. Dokonce se díky displeji změní v praktický handheld, pokud je vypnutá televize. Gamepad však sám o sobě příliš velké vzrušení na veřejnosti nevyvolal a po letošním E3 dokonce Nintendu poklesly akcie. Teď se to firma pokusí napravit.

WiiU se kompletně představí již v lednu
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud se spekulace ukáží jako pravdivé a nebude se opakovat loňský rok, kdy si všichni mysleli, že Nintendo ukáže na CESu handheld 3DS, tak japonský hegemon představí v Las Vegas zcela nový výrobek po dlouhých šestnácti letech. Naposled tu v roce 1996 odhalil konzoli N64.

Českou republiku bude na CESu, konaném od 10. do 13. ledna, reprezentovat pouze Jablotron, specializující se na elektronické zabezpečení majetku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama