vita-se-zacala-prodavat-v-japonsku
Novinka Vita se začala prodávat v Japonsku

Vita se začala prodávat v Japonsku

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 12. 2011 09:56
Reklama

Nový handheld Playstation Vita se od soboty prodává v Japonsku. Zákazníci, kteří si přístroj chtěli koupit mezi prvními, museli čekat dlouhé hodiny ve frontách. Jeden z šesti stovek čekajících v centru Yodobashi Camera ve slavné tokisjké čtvrti Akihabara se například kontroverzně převlékl za Mária, v distriktu Shibuya zas frontu pozdravili zástupci Sony Kaz Hirai a Andy House.

O Vitu je na východě obrovský zájem, podle posledních zpráv muselo Sony navýšit skladové zásoby až na sedm set tisíc kusů, aby si před Vánocemi mohli handheld koupit i ti, kteří si jej nerezervovali. Zatím se však neví, kolik kusů Vity se skutečně prodalo, Sony žádné číslo nezvěřejnilo.

Zde ještě pro upřesnění přinášíme seznam launchových her. Mnohé z nich budou k dispozici také v Evropě, kde se Vita začne prodávat dvaadvacátého února 2012.

Hry pro PS Vita:
Golden Abyss, Ultimate Marvel vs Capcom 3, F1 2011, Katamari Damacy, Ridge Racer, Michael Jackson: The Experience, Little Deviants, BlazBlue: Continuum Shift Extend, Dark Quest, Disgaea 3 Return, Lord of Apocalypse, Virtua Tennis 4, Dynasty Warriors Next, Hot Shots Golf, Dream C Club Zero Portable, Fish On, Minnato Issho, Monster Radar, Nature of Night of Kamaitachi, Niconico, Project N.O.E.L.S, Shinobido 2: Tales of the Ninja and Yuusha no kiroku.

Sony v den vydání uvolnilo také první firmware, který systém updatuje do verze 1.50. Do paměti se začne stahovat, jakmile hráč přístroj poprvé zapne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama