indie-bundle-4-utrzil-milion-za-24-hodin
Novinka Indie Bundle 4 utržil milion za 24 hodin

Indie Bundle 4 utržil milion za 24 hodin

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 12. 2011 18:55 1
Reklama

Balíčky nezávislých her za cenu, jakou si sami určíte, se už trochu okoukaly, ovšem nejnovější Humble Indie Bundle opět fanoušky indie scény nažhavil na maximum. Vždyť za první den od spuštění hráči zaplatili více než milion dolarů. Není se co divit, Humble Indie Bundle 4 nabízí asi nejatraktivnější obsah v historii, a tak jde o skvělou příležitost, jak si zpříjemnit Vánoce.

Základem nabídky je pětice her - vynikající hardcore plošinovka Super Meat Boy, stylový masakr Shank, skvěle hratelná vertikální střílečka Jamestown, vizuálně nádherná rytmická arkáda Bit.Trip Runner a atmosférická puzzle-arkáda NightSky. Pokud zaplatíte více, než je aktuální cena (momentálně 5.3 dolarů, což je více než obvykle), získáte také Cave Story+ a Gratuitous Space Battles. Speciálním bonusem, který organizátoři přidali dnes, jsou soundtracky všech uvedených titulů)

Vedle zavedených stránek Humble Indie Bundle se na scéně objevil i další projekt, jímž je Little Big Punch. Ten spustila digitální distribuce Get Games ve spolupráci s charitativní organizací Games Aid. Nabídka, v níž musíte zaplatit alespoň 1.5 dolaru, taktéž odstartovala s velmi pěknou pěticí titulů – arkáda Explodemon, taktická strategie Frozen Synapse, fotbálek v roli jediného hráče New Star Soccer 5, brutální akce Serious Sam Double D a plošinovka Munch's Odyssey.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama