nova-zelda-vyvijena-s-retro-studios
Novinka Nová Zelda vyvíjena s Retro Studios?

Nová Zelda vyvíjena s Retro Studios?

Maggot

Maggot

14. 12. 2011 14:19 1
Reklama

Nová Zelda sbírá po světě, i u nás velice dobré známky, aby také ne, i přes mučivý tutoriál jde o jednu z nejlepších her letošního roku, která dělá Nintendu jen tu nejlepší reklamu. Shigeru Miyamoto, tvůrce série a jedna z předních osobností společnosti, je také právem pyšný, a už nyní přemýšlí, jak naloží s další zastávkou v sérii, která by se teoreticky mohla objevit až s chystaným Wii U. Je totiž velice dobře možné, že na jejím vývoji bude Miyamoto spolupracovat s americkým studiem Retro Studios.

Retro Studios samozřejmě nejsou žádní nováčci v oboru, pro GameCube přichystali nový Metroid a v poslední době připravili úspěšné a kvalitní tituly Donkey Kong Country Returns a Mario Kart 7. Jedním z důvodů, proč by Shigeru s těmito tvůrci rád spolupracoval, je samozřejmě jejich spolehlivost, ale také jistá atmosféra západu, kterou by rád vdechl i další The Legend of Zelda hře. „Lidé často říkají, že hry tvořené západními tvůrci, jsou v porovnání s Japonskem trochu jiné, pokud jde o chuť hráčů.“ dodal Miyamoto.

Nintendo samozřejmě kdysi spolupracovalo s Retro Studios již několikrát, přičemž sám Shigeru doplnil, že snaha o nalezení onoho středového bodu je jedním z těch faktorů, proč spolupráce mezi nimi tak funguje. Retro Studios už ovšem na jednom z Wii U titulu pracují, ochutnali byste Zeldu s americkým dotekem? Pakliže vám unikl poslední díl s podtitulem The Skyward Sword, osvěžte si chuť následujícím trailerem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama