datadisk-pro-drakensang-za-dvermi
Novinka Datadisk pro Drakensang za dveřmi

Datadisk pro Drakensang za dveřmi

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 12. 2011 09:41
Reklama

Letos v létě se do stádia otevřeného betatestu dostalo další z řady Free-2-Play RPG, Drakensang Online. Bez ohledu na fakt, že se hráči dosud nedočkali finální verze, zvesela svádějí jeden souboj za druhým a užívají si kvalit hry, ať už hovoříme o herních mechanismech, nebo působivé grafice. Nikoho proto asi nepřekvapuje, že vývojáři z Bigpoint hodlají vydat první rozšíření, které obohatí obsah hry ještě před Vánocemi.

Datadisk ponese název Norlande a není složité představit si, co nového přinese. Kromě nových, řádně zasněžených lokací, se mohou hráči těšit na nové questy, monstra, šampióny a samozřejmě tuhé bosy. Kromě toho bude do hry přidána celá sada nových předmětů a vybavení, aby každý mohl i nadále rozvíjet svoji vytvořenou postavu.

A pokud by někdo chtěl začít od znova, bude moci sáhnout po zřejmě největším lákadle chystaného rozšíření, kterým je zcela nové povolání Ranger. Jde v podstatě o elitní lučištníky, kteří se však nebojí v případě nouze sáhnout po chladných zbraních a udělat pořádný vítr v řadách nepřátel.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama