aplikace-onlive-pro-tablety-jiz-dnes
Novinka Aplikace OnLive pro tablety již dnes!

Aplikace OnLive pro tablety již dnes!

Erik Omar

Erik Omar

8. 12. 2011 11:12 2
Reklama

Cloudová služba OnLive, která hry streamuje ze vzdáleného PC, a tak je dovoluje hrát i na nejslabších konfiguracích (pro optimální kvalitu obrazu v podstatě potřebujete jen rychlý internet a nevelkou vzdálenost od jednoho z datových center služby) se dnes má objevit ve verzích pro iOS a Android. Hrát takové L.A. Noire na iPadu tak od dnešního dne nebude utopie, ale naprosto reálná věc.

Bohužel, s funkčností služby OnLive na území České Republiky je to na štíru, jelikož zde není tak úplně podporována a datová centra jsou pekelně daleko. I to může pravděpodobně za to, že i navzdory funkčnosti služby na PC, může být verze pro přenosná zařízení nedostupná. To, jestli se nakonec aplikace objeví i na českém App storu, zatím potvrzené nemáme.

Každopádně pokud se tak stane, dostane každý nově příchozí zákazník (nově příchozí na přenosnou verzi) hru Lego: Batman. K dispozici je dále přes 25 her, které byly speciálně upraveny pro dotykové ovládání (namátkou L.A. Noire nebo From Dust). V případě, že byste i přes to preferovali klasický ovladač (např. u her bez podpory dotykového ovládání, jež budou přes tablety dostupné také), můžete si jeden objednat za zhruba tisíc korun.

Podporovaná zařízení: iPad 2, HTC Flyer, HTC Jetstream, Samsung Galaxy Tab, Motorola Xoom a Kindle Fire

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama