vznikl-dalsi-projekt-zaplat-kolik-muzes
Novinka Vznikl další projekt "zaplať, kolik můžeš"

Vznikl další projekt "zaplať, kolik můžeš"

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 12. 2011 19:39
Reklama

Psal se květen 2010, když odstartoval první Humble Indie Bundle. Hráči si v rámci této nabídky mohli pořídit sadu nezávislých her za cenou, jakou si sami zvolili. Na sklonku roku 2011 se podobný model prodeje rozmáhá stále silněji a výrazně ovlivňuje celou indie scénu. Nejnověji se v rostoucí konkurenci na tomto poli snaží uspět projekt Indie Gala, jenž nabízí obdobný model jako Humble Indie Bundle. Částku, jakou jste ochotni za hry zaplatit, tak můžete ještě rozdělit mezi vývojáře, provozovatele a charitativní organizace.

V první nabídce Indie Gala se objevuje vskutku pestrý mix titulů – akční RPG Zombie Shooter 2, minimalistická sci-fi závodní hra inMomentum, simulátory hackingu Hacker Evolution: Duality, 2D puzzle-skákačka Saira a hravé kreslení Your Doodles Are Bugged! Připraveny jsou také bonusy (Zombie Shooter 1, Hacker Evolution: Untold a dvě drobnosti), které získá každý, kdo si balíček koupí do dnešní 23 hodiny (poté je třeba zaplatit více, než je průměr, momentálně velmi nízký - 1,4 dolaru).

Po zakoupení nabídky Indie Gala na rozdíl od Humble Indie Bundle, v němž stáhnete hry bez jakékoli DRM ochrany, získáte pouze kódy pro Steam. Přikládáme trailer s představením jednotlivých titulů:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama