the-darkness-2-predstavuje-kooperaci
Novinka The Darkness 2 představuje kooperaci

The Darkness 2 představuje kooperaci

Maggot

Maggot

6. 12. 2011 14:30
Reklama

Celshadově stylizovaná akce The Darkness 2, navazující na kladně přijatý první díl – který se mimo jiné odráží od komiksové předlohy – byla nedávno odložena, a z původně říjnového vydání se jí dočkáme v prvním kvartále příštího roku. Proto je nyní každá informace drahá. O to větší radost vám možná udělá potvrzení speciálního kooperačního režimu s vlastním příběhem, který doplňuje originální kampaň pro jednoho hráče. Mód se bude jmenovat Vendettas a budete jej moci hrát až ve čtyřech hráčích současně.

Každá ze čtyř postav se pyšní unikátními silami a každá z nich navíc souvisí s příběhem Jackieho Estacada, hlavního hrdiny hry. Hraním Vendettas se tak dostanete do úplně nových, v hlavní kostře neviděných lokací a to třeba i čtyřikrát jinak. Prvním z nových hrdinů je Inugami, třímající mýtický meč Kusanagi, ale také schopnost přivolat roj malých pekelníků. Shoshanna je členkou Mossadu, její průkaz ovšem není ani zdaleka tak přesvědčivý jako možnost střílet mnohem rychleji díky temnotě, kterou má ve své moci.

Jimmy Wilson je pak typický Scot, který viní všechny a všechno za persekuce jeho rodiny. Zejména pak Bratrstvo, které je společným terčem všech zmíněných. Díky jeho velké sekeře z něj respekt přímo sálá. J.P. DuMond je posledním charakterem a zároveň někdejším doktorem, který k léčení pacientů používal voodoo. A používá ho i k "léčení " nepřátel. Povídání o charakterech nevypovídá ani zdaleka tak, jako oznamovací trailer. Chyťte ho a nezakopněte o hru, která na PC, PS3 a X360 vychází 10.února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama