dalsi-info-k-nove-south-park-hre
Novinka Další info k nové South Park hře

Další info k nové South Park hře

Maggot

Maggot

6. 12. 2011 09:49 3
Reklama

Když se poprvé objevily zprávy o tom, že se z nové South Park hry stává RPG, hráčské publikum prožilo lehký infarkt. Že takový žánr na oblíbený a kontroverzní seriál nemůže nikdy pasovat? O tom se přesvědčíme až později, nyní ovšem na povrch vypluly další informace, týkající se hry samotné. Příběh začíná tím, že si s dalšími dětmi ze sousedství hrajete na rytíře, pany a příšery. Zkrátka předvádíte v reálu to, co běžně hrajete doma, ale virtuálně. Tedy v tom alespoň doufáme. Jak se ovšem po čase ukáže, začnete zjišťovat, že se sami, chtě nechtě, vydáváte na výpravu, jejíž obsah je v tuto chvíli neznámý.

K interakci s dalšími skupinami městečka South Park slouží telefon s rozhraním připomínajícím facebook, kde vidíte online vaše přátele a také vztahy s ostatními NPC. Při výběru postavy se navíc musíte rozhodnout, do jaké z pěti tříd zapadnete. K dispozici je samozřejmě mág, paladin, cestoval, rouge a blíže nespecifikovaná pátá třída, vymyšlená Cartmanem, jedním z hlavních protagonistů značky. Tím pádem lze již nyní počítat s tím, že půjde o pořádnou bejkárnu.

Skript hry má na starosti duo Trey Parker a Matt Stone, tvůrci seriálu, kteří na vývoj hry taktéž dohlížejí. Bojový systém posléze představuje rozložení jednotlivých útoků na konkrétní tlačítka, což zahrnuje silné útoky, bránění, nebo dokonce i magii a vyvolávání pomocníků. Nutno dodat, že bojovat lze jak na blízko, tak na dálku pomocí rozsáhlého repertoáru zbraní. Dále bylo řečeno, že mezi jednotlivými misemi bude možné prozkoumávat městečko, tudíž se počítá i s určitým typem volnosti. Co prozatím jasné není, je stylizace hry. Podvědomě se počítá s klasickým 2D rozložením grafiky, podobně jako je to u seriálu, přesto jde o informaci, kterou musí tvůrci ještě přiblížit. Malou třešničkou na dortu je pak fakt, že hra poběží na stejném enginu, jako Dungeon Siege 3. Ano, satan je ve hře také.

Další info k nové South Park hře
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama