motorstorm-rc-bude-velka-mala-hra
Novinka MotorStorm RC bude velká malá hra

MotorStorm RC bude velká malá hra

Ondřej Švára

Ondřej Švára

5. 12. 2011 09:33 1
Reklama

Šestnáct tratí, čtyřčlenný split-screen pro PS3 verzi a hratelnost nijak nezaostávající oproti svým předchůdcům. Takový má být MotorStorm RC, terénní arkáda s malými modýlky závodních aut, jenž vyvíjí studio Evolution, zodpovědné za starší MotorStormy. Nová hra vyjde pro Playstation 3 a handheld PS Vita 22. února, protože je na seznamu launchnových her právě pro Vitu.

Ředitel vývoje hry Paul Rustchynksy se o MotorStormu RC rozpovídal pro server PS BLog. Slíbil, že i když se v nové hře závodí s malými auty, zážitek z hraní má být stejně velký jako u minulých MotorStormů.

Upozorňuje však na rozdíly ve způsobech jízdy . "Kvůli menšímu měřítku nebude hráč v RC tolik sváděn k brutalitě. Cílem tohoto závodění je spíš najít v obrovském prostředí ideální jízdní stopu a dosahovat tak co nejlepších časů," říká Rustchynksy. Ostatně, podívejte se sami, jak hra vypadá, připomíná spíše Micromachines.

V rámic platformového srovnání se jednotlivé verze hry od sebe nemají prakticky v ničem lišit. A abyste na to sami přišli, Sony vám nabízí, že když si koupíte hru na jednu z platforem, zároveň ji autoamticky i na tu druhou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama