studio-obsidian-vyviji-rpg-o-south-parku
Novinka Studio Obsidian vyvíjí RPG o South Parku

Studio Obsidian vyvíjí RPG o South Parku

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 12. 2011 11:05 3
Reklama

Oblíbený seriál South Park se už ve videohrách několikrát objevil, nejnověji oznámený projekt má ale rozhodně dosud největší ambice. Vždyť South Park: The Game bude plnohodnotné RPG, a to od jednoho z nejznámějších vývojářských týmů na světě. Tříáčkovou hru totiž připravuje studio Obsidian Entertainment, autoři titulů jako je Dungeon Siege III, Fallout: New Vegas nebo Alpha Protocol. RPG s populárními kreslenými postavičkami je ve vývoji pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

S oznámením projektu vydavatelství THQ přišel web magazínu Game Informer. Americký časopis více informací odhalí v lednovém čísle, které vyjde už v průběhu prosince (podívejte se na obálku). Už nyní se ale na webu objevilo několik zajímavých podrobností. Zárukou kvalitního příběhu je fakt, že scénář připravují Trey Parker a Matt Stone, autoři seriálu. Oba pisatelé, kteří v několika epizodách South Parku prokázali svůj zájem o počítačové hry, budou osobně dohlížet nad celým vývojem.

V South Park: The Game byste se měli dostat jako nové dítě do populárního fiktivního městečka v Coloradu, kde bude vaším cílem nabrat nové kamarády a bránit je před celou řadou blíže nespecifikovaných hrozeb. Samozřejmě se tak spojíte i s partičkou čtyř seriálových hrdinů. O hratelnosti zatím bližší informace nemáme, a tak musíme ještě počkat. Na hru, v níž možná zabijeme Kennyho, se ale určitě těšíme. Na pulty obchodů by se měla dostat v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama