siroky-vyber-zbrani-v-rebootu-syndicate
Novinka Široký výběr zbraní v rebootu Syndicate

Široký výběr zbraní v rebootu Syndicate

Marek Švrkala

Marek Švrkala

2. 12. 2011 09:18
Reklama

V chystaném pokračování série Syndicate budou zbraně ještě důležitější kdy předtím. Reboot oblíbené sci-fi hry z roku 1993 má totiž původní koncept přiblížit současnému publiku, což vedle vylepšení technické stránky znamená také změnu žánru – z původní izometrické taktické strategie se tak stane čistokrevná first-person střílečka. Velkou část zážitku u akčních titulů tohoto typu tvoří zbraně, pokud jsou povedené a nápadité, mohou výrazně vylepšit hratelnost.

Význam zbraní si nepochybně dobře uvědomují také chlapíci z úspěšného švédského vývojářského týmu Starbreeze, kteří reboot Syndicate pro Electronic Arts připravují. V novém traileru se rozhodli fanouškům představit zbrojní arzenál. Váš agent Miles Kilo bude moci použít 19 různých zbraní, jejichž variabilitu rozšíří alternativní akční mód a také možnost je vylepšit řadou úprav. V gameplay záběrech uvidíte vedle různých klasických pušek také speciální superzbraně, jimiž můžete ničit i části budov.

Syndicate vyjde v únoru příštího roku, a to pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3. Přikládáme zmíněné video a také sadu čerstvých screenshotů z našeho archivu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama