spekulace-o-army-of-four-na-obzoru
Novinka Spekulace o Army of Four na obzoru

Spekulace o Army of Four na obzoru

Maggot

Maggot

1. 12. 2011 10:35
Reklama

Obliba v pokročilý herní engine Frostbite 2 neustále roste, po akční záležitosti Battlefield 3 se objevil například i v poslední závodní zastávce série Need for Speed, s podtitulem The Run. Jak se zdá, svou živnou půdu najde i v dalším EA titulu, který rozšíří neméně akční sérii Army of Two, v níž se dvojice nájemných žoldáků vydává bojovat proti světu. První drby ovšem mluví o trošku jiném konceptu, než na který jsme zvyklí.

Dle názvu Army of Four se totiž jasně spekuluje o kooperaci až čtyř hráčů, což není věc tolik nereálná. Naopak, Army of Two: The 40th Day, tedy druhý díl, byl obdobou prvního dílu, což mu dala velká část hráčské obce sežrat velice brzy po vydání. Zvěsti navíc mluví o tom, že je titul vyvíjen pod křídly EA Montreal, přičemž věci nejdou tak dobře, jak by měly.

Tým údajně bojuje s Frostbite enginem a tak EA zvažuje, že část týmu, který stojí za Battlefieldem a vývojem kódu, přesune právě na projekt Army of Four. Což je vcelku dost spekulací na titul, který v tuto chvíli neexistuje, což? Připomeňte si hru alespoň záběry prvního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama