bobby-kotick-pochybuje-o-star-wars
Novinka Bobby Kotick pochybuje o Star Wars

Bobby Kotick pochybuje o Star Wars

Ondřej Švára

Ondřej Švára

30. 11. 2011 16:29 12
Reklama

Activision-Blizzard se nedávno musel smířit s odchodem jednoho milionu platících hráčů z World of Warcraft a nyní čelí otázkám, zda v souvislosti s nadcházejícím MMO Star Wars: The Old Republic od konkurenčního Electronic Arts konečně nenadešel čas k výměně stráží.

Šéf Activisionu Bobby Kotick však hrozbu, že by se World of Warcraft muselo před SWTOR sklonit, odmítá. "Když se ohlédnete do historie, tak jen velmi málo lidí dokázalo být s MMO opravdu úspěšnými," přemítá Kotick.

Bobby Kotick pochybuje o Star Wars
i Zdroj: Hrej.cz

A navíc si dovoluje pochybovat o tom, že EA bude s The Old Republic po obchodní stránce opravdu spokojena. I kdyby se totiž hra u veřejnosti chytla a začala vydělávat, hlavním vítězem prý bude LucasArts díky poplatkům za licence. "S Lucasem jsme dlouho spolupracovali a víme, že ekonomika vždycky rostla hlavně v jeho prospěch. Nevím jak to tedy mají nastaveno v Electronic Arts," konstatuje Bobby Kotick.

EA jeho spekulace nekomentuje, šéf John Riccitielo se k ekonomice SWTORu letos vyjádřil pouze v tom smyslu, že hra začne být zisková, jakmile se do ní zaregistruje půl milionu platících klientů.

Star Wars: The Old Republic vychází 20. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama