sledujte-prvni-trailer-z-gta-v
Novinka Sledujte první trailer z GTA V

Sledujte první trailer z GTA V

Ondřej Švára

Ondřej Švára

2. 11. 2011 15:56 16
Reklama

Turistický výlet do hor, golf, zemědělci na poli - páté Grand Theft Auto se ve svém prvním traileru představilo úplně jinak než svým tradičním obrázkem živoucího města se zločinem v zádech. Alespoň ze začátku, v prvních vteřinách čerstvě představené videoukázky určitě Rockstar zamotali hlavu nejednomu fanouškovi série.

Jenže jakmile v čase 0:46 vyskočí z dodávky maskovaní údržbáři s puškami místo košťat, ukazují nám Rockstar zase to staré dobré GTA. Pak už přichází čas pro honičky, výbuchy, hořící auta, zmlácené bezdomovce a to všechno ve... ve městě na jihu Spojených Států. Máme tu San Andreas s "Vinewoodem"! Ať žije luxus, současnost a kabriolety se skládací střechou.

Na základě toho, co jsme viděli, lze tušit, že Rockstar se v GTA V vracejí ke konceptu jednoho nebo více měst (nápisy Los Puerta, Los Santos) s rozlehlým venkovem vůkol (zemědělci, hory). Též se zřejmě vrátí široké možnosti kustomizace hlavní postavy a třeba i nakupování nemovitostí, všimněte si, že jeden člověk zatlouká před svůj domek ceduli "K prodeji".

San Andreas ve filmečku vypadá úplně jinak, než před lety v originální hře z roku 2005 a to je maximálně dobře. Dá se očekávat podobný pokrok jako mezi Liberty City z GTA III a městem ze čtvrtého dílu.

Zatím nejsou potvrzeny žádné další informace, neznáme ani data vydání hry na jednotlivé platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama