gamestop-prodava-vlastni-tablety
Novinka GameStop prodává vlastní tablety

GameStop prodává vlastní tablety

Ondřej Švára

Ondřej Švára

31. 10. 2011 09:51
Reklama

GameStop jako renomovaný prodejce nových a bazarových her mohutně expanduje do byznysu, který mu na první pohled není úplně vlastní. Nedávno jsme například potvrdili, že firma vyvíjí své vlastní řešení hraní na dálku pomocí cloud technologie a nyní informujeme, že se Gamestop pouští do prodeje svého vlastní tabletu na platformě Android. Ano, tak jako třeba Amazon prodává pod svou značkou čtečky elektronických knih Kindle, tak Gamestop začne od pátku nabízet přenosný počítač.

GameStop prodává vlastní tablety
i Zdroj: Hrej.cz

Nový tablet se má zatím prodávat ve dvou stech amerických prodejnách GameStopu a cílí na místní vánoční sezonu. Jak a kdy se tablet do stane i do Evropy zatím není jasné.

Každopádně deník Wall Street Journal uvedl, že tablety jsou vyráběny v AsusTeku, Aceru a Samsungu a na americký trh jdou se sedmi přibalenými mobilnímu hrami včetně Dead Space nebo Madden.

GameStop opustil jednostranně zaměřený prodej krabicových her už před dvěma lety, kdy do své nabídky zahrnul digitální herní distribuci a poté koupil centrálu s casual hrami zvanou Kongregate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama