v-bete-battlefieldu-bude-caspian-border
Novinka V betě Battlefieldu bude Caspian Border

V betě Battlefieldu bude Caspian Border

Marek Švrkala

Marek Švrkala

7. 10. 2011 13:12 4
Reklama

Otevřená beta třetího Battlefieldu je v provozu už více než deset dní, hráči se ale zatím museli obejít bez mapy Caspian Border, kterou mnozí fanoušci považují za tu nejzajímavější, a to i díky skvělé ukázce promítané na GamesComu. Válečné vřavy za použití vyspělé vojenské techniky (včetně letadel) se nyní budou moci nabažit zájemci na PC, vývojáři z DICE totiž mapu tento víkend přidají do multiplayerového betatestu.

„Po analýze dat z prvního kola uzavřeného testu mapy Caspian Border máme skvělou zprávu pro účastníky open bety Battlefieldu 3 na PC. Tým DICE se rozhodl mapu zpřístupnit o posledním víkendu, kdy beta poběží, a provést velký test mapy pro 64 hráčů,“ uvedl Ian Tornay, komunitní manažer na fóru služby Battlelog. Vývojáři očekávají velký zájem, a tak chtějí provést zátěžový test, který může přinést různé problémy: „Prosím uvědomte si, že toto je beta, kdy budeme testovat naše servery. Uživatelé tak mohou očekávat výpadky, nestabilitu sítě a sekání, než vše pořádně vyladíme. Musíte pochopit, že nejde o finální produkt. Právě díky testu nám pomůžete zajistit budoucí stabilitu a funkčnost.“

Mapa Caspian Border bude hráčům k dispozici už dnes odpoledne, přesný čas vývojáři nesdělili, a tak na Battlelogu sami sledujte, kdy se očekávané místo válečných střetů až pro 64 hráčů v PC testu objeví. Open beta Battlefieldu 3 končí v pondělí 10. října, plná verze bude k dispozici 28. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama