from-dust-bude-na-psn-od-poloviny-zari
Novinka From Dust bude na PSN od poloviny září

From Dust bude na PSN od poloviny září

Marek Švrkala

Marek Švrkala

9. 9. 2011 08:37
Reklama

Aktualizováno: Potěšeni dnes mohou být také PCčkáři, jimž vadila kontroverzní DRM ochrana From Dust. Ubisoft totiž dnes vydal patch, který úplně odstraňuje nutnost připojovat se k internetu pro hraní hry. Francouzská společnost tak udělala přesně to, co nedávno slíbila po vlně kritiky. Nyní stačí, když spustíte Steam a necháte jej stáhnout nejnovější update. Poté už budete moci hrát From Dust i v místech, kde se k internetu nepřipojíte. Patch bohužel neřeší další problémy PC verze, jako je nemožnost pokročilého nastavení grafiky.

Původní zpráva: Božská simulace From Dust po PC a konzoli Xbox 360 konečně míří také na PlayStation 3. Na evropské části digitální distribuční sítě PlayStation Network se dílo šikovného designéra Erica Chahiho objeví 14. září. Cena byla stanovena na necelých 15 euro.

Ve From Dust se stáváte ochráncem lidského kmene, jemuž pomáháte v putování světem, přičemž používáte božské schopnosti. Ve vhodnou chvíli tak třeba zaplavíte lávu vodou a uhasíte ji, nebo přesunete hromadu písku a zahradíte cestu vodě. Herní koncept je velmi chytlavý, hra od Ubisoftu tak v recenzi Jardy Möwalda získala zasloužených osm bodíků.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama