elite-bude-stat-padesat-dolaru-rocne
Novinka Elite bude stát padesát dolarů ročně

Elite bude stát padesát dolarů ročně

Ondřej Švára

Ondřej Švára

5. 9. 2011 05:04 2
Reklama

Krátce před listopadovým zahájením prodeje Modern Warfare 3 bude spuštěna speciální sociální síť Elite pro svět Call of Duty. Tu jsme vám začátkem léta představili s tím, že vlastně nevíme, jaký je rozdíl mezi její volně přístupnou a placenou verzí. Tak teď už ano. Je to 49,99 dolarů za rok.

Ale to pochopitelně není všechno, prémioví hráči, kteří se budou rekrutovat z těch, co u MW tráví několik hodin denně, dostanou za své peníze poměrně adekvátní obsahovou odpověď. Začněme však připomenutím, proč za Elite naopak neplatit: "V podstatě všechny důležité funkce jsou v něm zadarmo - správa účtu, nahrávání půlminutových videí, analýza zbraní, přístup do statistik, leveling, získávání perků a samozřejmě sdílení tohoto obsahu s ostatními hráči přes sociální interface," vypočítává komunitní manažer Infinity Ward Robert Bowling.

Jenže pak společně s kolegy z marketingu začne vytahovat argumenty, proč se někomu skutečně vyplatí dát za sociální nadstavbu hry skoro stejně peněz, jako za hru samotnou. Tak tedy vězte, že prémioví členové klubu budou mít například přednostní právo na získání celkem dvaceti DLC, které studio pro MW3 plánuje, a to prostřednictvím měsíčních updatů, čímž neplatící hráče s pouze čtvrtletním nákupem vždy předběhnou. Navíc oproti nim i něco málo ušetří, Infinity plánuje dát VIP hráčům roční slevu v hodnotě asi deset dolarů.

Předplatitelé mají mít i větší možnosti v multimédiích. Budou si moci nahrávat videa až osmkrát delší, než je půlminutový základ, jsou pro ně připraveny mnohem detailnější tutoriály s popisováním taktiky a zbraní a též se stanou diváky jakéhosi zábavného televizního kanálu - Activision totiž angažoval dva autory amerického sitcomu Arrested Development a režiséra Ridleyho Scotta a zatímco tým z Arrested bude moderovat pořad Noobtube, složený z vtipných videí ze zápasů, Scott si vezme na starost show Friday Night Fights, ve které se budou představovat úspěšní hráči. Jak jinak než v boji.

Ano, zábavné vyžití s nádechem autorské exkluzivity budou mít platící hráči v Elite celkově větší. Krom toho jim ale budou nabídnuty i praktičtější odměny, například možnost trénovat s těmi nejlepšími hráči světa, anebo lepší týmová podpora, kdy klan leveluje jako jeden muž. Své zkušenosti pak budou moci tito "Elitáři" zúročit v denně aktualizovaných turnajích o zajímavé virtuální i hmotné ceny. Jednou z nich má být dokonce skutečný offroad. Tak co, zaplatíte si za Elite?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama