zombie-rezanice-versus-vystrkuje-pesti
Novinka Zombie řezanice Versus vystrkuje pěsti

Zombie řezanice Versus vystrkuje pěsti

Maggot

Maggot

31. 8. 2011 14:13 1
Reklama

Kvalitních hack'n'slash akcí není nikdy dost, o čemž se trh přesvědčil již mnohokrát. Po titulech jako God of War, či Devil May Cry budou hráči vždy prahnout, přesto nikdy není pozdě na změnu. Scénárista a režisér Ryuhei Kitamura má podobný názor... respektive měl jej již před 7 lety, když začal pracovat na filmu zvaném Versus, kde zombie nejsou tak úplně zombie a kde se peklo potkalo s Chuckem Norrisem. Nyní jsme v roce 2011, a jak se zdá, těšit se můžeme i na hru se značkou Versus.

Titul dohromady slepují Alchemic Productions, kteří pracovali na Jericho, či nejnovějším Alone in the Dark, tudíž mají v oboru odporností a temnoty určitou praxi. Věc se má tak, že je hlavní hrdina zkrátka postaven před vlny hladových zombie, které jsou unikátní hned v několika směrech - jsou rychlé, ovládají nadpřirozené bojové umění stejně jako vy a překypují dalšími silami, kterých byste se údajně měli bát.

Bojové scény jsou naprostým základem hry, jelikož se nám do ruky dostanou nejen klasické palné zbraně a armádní prototypy, ale k šíření klidu a míru stejnou měrou poslouží i kopance a pěsti. Dle vývojářů není problém narvat granát do úst nepřítele a posléze celou hlavu jedním kopem odeslat směrem do hloučku dalších nepřátel. Svěží dojem hře dodají i propracované, dynamicky se měnící lokace.

V jeden moment tedy zabíjíte zmutované mukly a o několik minut později mlátíte zombie bikery v ilegálním kasínu. Jako bychom byli uprostřed všeho dění... Pokud vám sedí manga stylizace, určitě vás potěší přítomnost Takashiho Okazaki coby hlavního designéra, který stvořil i Afro Samuraie. Vzhledem k okolnostem je velice pravděpodobné, že se hra kompletně odhalí v průběhu letošní Tokyo Game Show. V plánu je pro Xbox 360 a PlayStation 3, jak se tedy zdá, Kitamura se hodlá mezi smečku běsnících myší poslat mlsného kocoura.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama