tvurci-project-zero-ukazuji-novou-hru
Novinka Tvůrci Project Zero ukazují novou hru

Tvůrci Project Zero ukazují novou hru

Maggot

Maggot

31. 8. 2011 17:28 2
Reklama

Mistři hororu ze studia Tecmo, které známe například díky sérii Project Zero / Fatal Frame se nás chystají vyděsit novým počinem vytvářeným pro kapesní Nintendo 3DS. Vyplývá tak z magazínu Famitsu, který hru představil originálním názvem jako "Shinrei Shashin", přeloženo jako "Spirit Photo". Jak se dle předběžného popisu zdá, hra by měla sloužit jako menší spin-off původní duchařské sérii Project Zero, jelikož budete využívat i fotoaparát přístroje k řešení menších úkolů a miniher.

A jak známo, foťáky vždycky hrály prim v každém díle. Příběh hry je omotán kolem dívky, kterou jste přenesli do toho světa pomocí prokletého deníku. Prozatím se neví, zdali bude hra obsahovat regulérní příběhovou linku, jelikož se v popisu mluví hlavně o souboru miniher, ke kterým budete potřebovat potenciál samotného přístroje. Součástí hry je totiž i režim volného focení, kde bojujete s jinými duchy svou vlastní duchařskou fotkou, kterou není problém pořídit například na členovi vaší domácnosti.

Babičku tak můžete vyfotit a posléze přenést hry, v mnoha případech bez další nutné editace. Což samozřejmě nahrává i originálním online možnostem ve stylu Pokémonů. Což už jsou ovšem spekulace z naší strany. Pořádné odhalení hry pravděpodobně čeká právě na Tokyo Game Show, tudíž se svého obsahu do plen dočkáte, nemějte strach... nebo možná mějte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama