trailery-z-pes-2012-odhaluji-vylepseni
Novinka Trailery z PES 2012 odhalují vylepšení

Trailery z PES 2012 odhalují vylepšení

Marek Švrkala

Marek Švrkala

18. 8. 2011 13:22 3
Reklama

Na GamesComu se letos objevili oba hlavní konkurenti na poli fotbalových simulací, tedy aktuálně FIFA 12 a Pro Evolution Soccer 2012. Electronic Arts na německé výstavě představili původně placený přídavek FIFA Ultimate Team, konkurence z Konami se věnovala hlavně hlubší prezentaci herních novinek, které jsou podrobně rozebrány v přiloženém traileru.

Nejvýznamnějším vylepšením PES 2012 je asi zaměření na hru celého týmu. Můžete tak ovládat hned dva hráče najednou a uskutečnit mnohem věrohodnější kombinace. Náběhy spoluhráčů ale dále vylepší sám systém, umělá inteligence má pracovat daleko lépe. Plejádu dalších změn můžete taktéž sledovat v komentovaných videích přiložených v informačních pásu – Jon Murphy z Konami představil jednodušší systém zahrávání penalt, intuitivnější bránění, nové souboje jeden na jednoho, trénink, kličky a propojení s Facebookem pomocí služby My PES.

Na své si přijdou všichni fanoušci, které zajímá komplexnější dění kolem fotbalu a ne jen samotné zápasy. Budete se moci vžít do role hráče při vyjednávání smluv, do role manažera i majitele klubu. Jak moc budou tyto volby propracované zatím nevíme. Už ale tušíme, kdo se objeví na obálce letošního ročníku. Leonarda Messiho vystřídá Cristiano Ronaldo.

Ať fandíte argentinskému kouzelníkovi, nebo portugalskému čaroději, vězte, že Pro Evolution Soccer vyjde 14. října na PC, Xbox 360 a PlayStation 3 (další verze budou následovat později) i s českým reprezentačním týmem, na nějž má Konami na rozdíl od EA Sports potřebná práva. Už příští týden by měla být k dispozici první ze dvou chystaných hratelných demoverzí, na její vypuštění vás upozorníme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama