strategie-magna-mundi-ma-400-narodu
Novinka Strategie Magna Mundi má 400 národů

Strategie Magna Mundi má 400 národů

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 8. 2011 14:53
Reklama

Chlapíci z vydavatelství Paradox Interactive na GamesComu prezentují hned několik chystaných titulů. Jedním z nich je Magna Mundi, strategie určená především pro náročnější hráče, odkojené na hrách, jako je série Europa Universalis, Hearts of Iron nebo Victoria. Vždyť portugalské studio Universo Virtual použilo engine Clausewitz, známý právě z třetího dílu Europa Universalis.

Realtime strategie Magna Mundi má megalomanské plány, zpracovává totiž přes 400 hratelných národů (včetně Čechů) z celého světa během 300 let historie od pádu Konstantinopole až po objevy v 19. století. Prožijete tak politické boje ve Svaté říši římské, střetnete se s hordami barbarských pirátů útočících na Středomoří, provedete Japonsko obdobím Sengoku a nebo se ujmete nomádů v centrální Asii. Magna Mundi nabídne skutečně mnoho možností, a to nejen rozsáhlou tematikou, ale i variabilní strategickou hratelností, která se dotýká kultury, náboženství, vědy a dalších oblastí lidské činnosti. Vysokou úroveň a historickou přesnost mají zajistit fundovaní odborníci, kteří se podílí na přípravě podkladů.

Hra by měla být dokončena na začátku příštího roku. Přikládáme čerstvé gameplay záběry z GamesComu, na Hrej TV pak naleznete i starší trailery.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama