nadherne-zabery-z-rayman-origins
Novinka Nádherné záběry z Rayman Origins

Nádherné záběry z Rayman Origins

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 8. 2011 12:34
Reklama

Skákačka Rayman Origins je jednou z her, které na letošní E3 vzbudily nejvíce pozornosti. Nejinak tomu je i na právě probíhajícím GamesComu, kde Ubisoft prezentuje nový trailer a záběry z hraní. Všechna videa naznačují, že půjde o graficky unikátní 2D kousek, jehož nádherné barvy ještě vyniknou v kombinaci se skvělou hratelností. „U všech titulů se snažím najít tu správnou kombinaci mezi grafikou, hudbou a hratelností,“ potvrdil Michael Ancel, duchovní otec Raymana, v rozhovoru pro zahraniční server IGN.

Hratelnost velmi připomíná New Super Mario Bros pro Nintendo Wii. Buď sami, nebo společně s až třemi kamarády, budete procházet kouzelný herní svět. Při prozkoumávání jeho tajů vás čeká spousta arkádových úkolů, v nichž se fantazie autorů naplno vyřádila, jak můžete posoudit z dosud zveřejněných gameplay videí. Povšimněte si třeba speciálních levelů, kdy musíte všechno arkádové dovádění zvládat v plné rychlosti.

Kooperativní multiplayer bude dostupný pouze lokálně, z jeho nejvyššího nastavení, tedy kooperace až čtyř hráčů najednou, máme trochu obavy. Ti, kdo si Rayman Origins vyzkoušeli, již popisují, že pohyb celé čtveřice na obrazovce způsobuje velké zmatky a je dost obtížný. Lepší je tak prý hrát v menším počtu hráčů, kdy se můžete na přehršel různých překážek lépe soustředit.

Rayman Origins nakonec vyjde jako plnohodnotný titul (původně mělo jít o epizodickou sérii) letos před Vánocemi na konzole Xbox 360, PlayStation 3 a Nintendo Wii. Později by se hra měla objevit i na chystaném handheldu PlayStation Vita. Přikládáme čerstvý trailer a gameplay záběry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama