nba-2k12-ozivi-basketbalove-legendy
Novinka NBA 2K12 oživí basketbalové legendy

NBA 2K12 oživí basketbalové legendy

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 8. 2011 15:43
Reklama

Přestože u nás mezi sportovními hrami vládne fotbal a hokej, ve světě si neméně dobře vede také basketbal. V něm se poslední dobou nejvíce daří společnosti 2K Sports, která už pilně připravuje další ročník série NBA 2K. Minulý a stále aktuální díl série (NBA 2K11) se snažil zaujmout speciálním módem The Jordan Challenge. V něm hráči mohli prožít desítku nejvýznamnějších zápasů kariéry Michaela Jordana.

Tentokrát jdou tvůrci ještě dál, v novém módu NBA's Greatest se tak vedle Jordana setkáte s dalšími legendami košíkové. Po hřišti budete moci prohánět celkem 15 legend, mezi nimi například Larryho Birda, Magica Johnsona, Kareema Abdul-Jabbara nebo Julia "Dr. J" Ervinga. Pokud s nimi zvládnete splnit speciální úkoly, odemkne se vám jejich tým i do tradičních herních módů. Lákalo vás poměřit Chicago Bulls Michaela Jordana s Miami Heat, kde válí LeBron James, Dwyane Wade a Chris Bosh? V NBA 2K12 budete mít ideální příležitost.

Zaměření na retro zápasy je letos pochopitelné, vždyť kvůli problémům mezi hráčskou asociací a vedením ligy vůbec není jisté, zda NBA letos odstartuje. I v případě výluky by ale NBA 2K12 měla vyjít 7. října tohoto roku, a to pro PC, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 2, Nintendo Wii a PlayStation Portable.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama