driver-vyzaduje-pripojeni-k-internetu
Novinka Driver vyžaduje připojení k internetu

Driver vyžaduje připojení k internetu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

27. 7. 2011 12:58 3
Reklama

Ubisoft včera na Twitteru potvrdil, že Driver: San Francisco bude ve verzi pro PC vyžadovat stálé připojení k internetu i pro hraní single-playeru. Pařani, kteří rádi zůstávají offline, tak budou mít smůlu a nového Drivera si na PC nevyzkouší.

Francouzská společnost svůj krok vysvětluje faktem, že hra (na rozdíl od From Dust) vyjde simultánně na PC i konzolích Xbox 360 a PlayStation 3, a to 2. září. Nutností být připojen k serverům chce Ubisoft čelit pirátům. Zkušenosti ze starších pokusů ale ukazují, že i tuto ochranu piráti časem překonají. Navíc servery občas nefungují a majitelé hry ji pak nemohou využít.

K internetu se bude nutné připojit také u konzolových verzí, ovšem pouze v případě, když budete chtít hrát přes internet. Pak se musíte zaregistrovat do služby Uplay Passport, která vám zpřístupní multiplayer a různé bonusy, jak uvedl Ubisoft v dalším tweetu. Pokud si ale hru zakoupíte v bazaru, budete muset za Uplay Passport zaplatit. Více o této službě se dočtete v naší novince z minulého týdne.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama