pc-verze-from-dust-je-odlozena
Novinka PC verze From Dust je odložena

PC verze From Dust je odložena

Ondřej Švára

Ondřej Švára

26. 7. 2011 08:04 7
Reklama

Simulátor božství From Dust - nadějný mix Populous a Black & White, se v počítačové verzi mírně zpozdí. Zatímco majitelé Xboxu si budou moci hru stáhnout za 1200 bodů na síti Live Arcade již zítra, tedy v dohodnutý termín, PC verze se odkládá až na sedmnáctého srpna a to bez uvedení jakýchkoliv rozumných důvodů. Vydavatel Ubisoft se zřejmě nakonec na souběžném vydání obou verzí nedohodl s Microsoftem, který pro zítřejší launch hry v rámci akce Summer of Arcade vyžaduje konzolovou exkluzivitu.

Ve From Dust se hráč chopí role boha, jenž ochraňuje lidské pokolení před řáděním přírodních živlů. Může hýbat se světem, odklánět vodní toky, ovládat oheň a tvořit pohoří, údolí či jezera.

PC verze From Dust je odložena
i Zdroj: Hrej.cz

From Dust je dílo francouzského designéra Erica Chahiho, jenž se podepsal pod takové klasiky jako Heart of Darkness či Another World. A vzhledem k tomu, že From Dust je jeho prvním samostatným dílem po rekordních třinácti letech, právě po vydání Heart of Darkness, znamená třítýdenní odklad pro PCčkáře snad jen malý zářez na dávno rozstříhaném metru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama