3ds-je-stahovano-z-prodeje
Novinka 3DS je stahováno z prodeje

3DS je stahováno z prodeje

Ondřej Švára

Ondřej Švára

25. 7. 2011 11:44 1
Reklama

Veškeré zásoby Nintenda 3DS stáhnul ze své nabídky významný americký obchodník Amazon US. Ačkoliv důvod k tomuto tahu oficiálně nevysvětlil, spekuluje se, že aktuální dodávky handheldů mají poškrábané vrchní 3D displeje, což je častý důvod spotřebitelských reklamací. Příčiny těchto stop a šmouh jsou přitom z minulosti již dobře známy, Nintendo totiž lepilo příliš malé gumové patky do rohů výklopné stěny přístroje, a tak se obě hlavní části v zavřeném stavu dotýkaly. Amazon nyní prověřuje, zda se mu na sklady nedostaly zpět nějaké "zapomenuté" vadné série s nedostatečnou ochranou a slibuje, že problém "rychle vyřeší". Nintendo se zatím k problému nevyjádřilo.

Handheld 3DS je v obchodech o konce března. Nová konzolka je schopna nejen zobrazovat trojrozměrný obraz, ale dokonce také trojrozměrně fotografovat. Mezi novinky patří i služba StreetPass, kdy si hráči mohou vyměňovat informace přímo na ulici.

Sedmého června dostal handheld velký softwarový patch, jehož primárním obsahem byl nový online obchod s hrami a multimédii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama